despre noi

Despre office otel

 

Cu ce va putem ajuta si ce comercializam

Compania noastră specializata in comercializarea produselor metalurgice vă pune la dispoziție:

 

 

01. Tevi otel

O gama largă de țevi din oțel fără sudură, tevi sudate longitudinal, tevi sudate elicoidal.

02. Tevi premo

Tuburile din beton armat pe care le comercializăm pot fi utilizate cu succes pentru lucrări în infrastructură.

03. Hale metalice

Structurile metalice MBS sunt executate din europrofile şi/sau table sudate, au un grad înalt de lucrabilitate

Palmares

Profesionalism si succes

Suntem printre principalii distribuitori de teava din otel si tuburi premo.
Imbunatatirea constanta a serviciilor de vanzari teava din otel si tuburi premo si mentinerea unui standard ridicat al calitatii produselor au fost dintotdeauna obiectivele principale ale companiei SC OFFICE OTEL SRL

Produsele noastre sunt comerfializate atat in tara, cat si la export.

%

Vanzari intern

%

Vanzare export

O buna colaborare. Nu a trebuit sa ma deplasez la depozit pentru marfa. Am facut comanda si marfa a ajuns pe santierul meu fara probleme. Calitate si servicii ireprosabile. Recomand

Dutu Ionel

Inginer, Amenajari funciare

Multumesc domnule Sorin pentru sprijin si consiliere in a alege tevie necesare pentru lucrarile pe care le realizez. Despre transport nu am cuvinte. Nu am avut mijloc de transport dar mi-a fost pus la dispozitie. 

Violeta Georgescu

Inginer, Constructii metalice

Am cumparat tuburi premo pentru afacerea mea de la aceasta firma si serviciile au fost ireprosabile. Tuburile au fost incarcate in mijloace de transport si marfa livrata la destinatie.

Marian Porumbolu

Antreprenor, Constructii case

Caracteristici

6 motive pentru a ne alege pe noi

Calitatea

Cea mai buna solutie pentru a putea face orice client multumit este sa oferim servicii de calitate . Pentru acest lucru, firma noastra este specializata pentru vanzari de teava din otel si tuburi premo.

Premii

Firma noastra are un portofoliu bogat . Clienti multumiti si treaba bine facuta . Avem si cateva premii pentru domeniul de comercializare tevi din otel si tuburi premo.

Preturi

Cum v-ati obisnuit, la noi, preturile sunt extrem de bune. Preferam sa satisfacem nevoile clientilor nostri si sa oferim servicii de calitate !

Consultanta

Nu va descurcati sau doriti detalii despre un anumit produs de teava din otel sau tuburi premo? Nici o problema, oamenii nostri sunt pusi special sa va ajute in orice situatie.

Garantare

Firma noastra avand servicii calitative, va garanteaza siguranta lucrarii iar specialistii nostri sunt interesati sa iasa totul perfect.

24/7

Asteptam de la dumneavoastra orie sesizare sau intrebari legate de serviciile de vanzari teava din otel si tuburi premo pe care le oferim. Asistenta tehnica 24/7 pentru toti clientii nostri

Sa intram in contact

🎯Strada Sferei Nr. 4 Ploiesti, ROMANIA
📞+40 747 537 221
📧office.otel@yahoo.com
🌎https://officeotel.ro

Suna acum